Mad Clip αυτοκινητο

Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip. Νεκρός ανασύρθηκε ο ράπερ Mad Clip από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του όταν τα ξημερώματα το αμάξι στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε κολόνα.


Visual Statements Sonnendach Auf Und Ab In S Cabrio Wise Guys Spruche Zitate Quotes Verswand Musik Band A Visual Statements Verswand Wise Guys

Ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Mad clip αυτοκινητο. Βίντεο από τη μοιραία διαδρομή και ιατροδικαστής ρίχνουν φως στο δυστύχημα. Θρίλερ με το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά ο Mad Clip ο οποίος σκοτώθηκε στα 34 του χρόνια φαίνεται να πάτησε για ανεξήγητους λόγους.

Ο Mad Clip ένας εκ των κορυφαίων trapper στη χώρα μας ήταν γνωστός για την αγάπη του για την ταχύτητα. Αυτό είναι το αυτοκίνητο που οδήγησε στο θάνατο τον Mad clip όταν σε μία ανοιχτή δεξιά στροφή έχασε τον. ΝΕΚΡΟΣ σε ΤΡΟΧΑΙΟ ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΑΠΕΡ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ του 2 Σεπτεμβρίου 2021 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ μέσω MARCONI 961 ΤΙ ΕΙΠΕ για ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΕΙΛΕ προς ΠΟΛΛΟΥΣ.

Το συγκινητικό video της Panik για τον θάνατό του. Σ ε πολλούς η σημερινή είδηση του θανάτου του Mad Clip θύμισε. Mad clip ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Ήταν όλοι νηφάλιοι Ο γνωστός dj παρουσιαστής και στενός φίλος του Mad Clip Αντώνης Δημητριάδης μίλησε για το τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο 34χρονος καλλιτέχνης. όταν είδε το Mad clip να πλαγιολισθαίνει στη λεωφόρο Αθηνάς και στη συνέχεια να φεύγει πάνω στη νησίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD CLIP ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ. Βολίδα στο θάνατο ο mad clip. Άμορφη μάζα το αυτοκίνητο του Mad Clip.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Βουλιαγμένης. Ήταν μαζί του λίγα λεπτά πριν κοπεί το νήμα της ζωής του γνωστού καλλιτέχνη. Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον γνωστό trapper Mad Clip.

Ανάρτηση για τον θάνατο του Mad Clip έκανε πριν από λίγη ώρα η Μίνα Αρνάουτη η οποία τον Φεβρουάριο του 2016 επέβαινε στο αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της ΠέμπτηςΣύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε. Εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο στο τροχαίο που σκότωσε τον Mad Clip.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον γνωστό trapper Mad Clip ο οποίος έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της. Η σχέση του με την Αρετή και η ανάρτηση Σε αγαπώ μέχρι τον θάνατο. Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής με θύμα τον γνωστό τράπερ Mad Clip.

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μουσικής αλλά και στους χιλιάδες θαυμαστές του ο. Ο κόσμος του θεάματος αποχαιρετά τον αδικοχαμένο τράπερ. Και αυτή η αγάπη αποτυπωνόταν και στη δουλειά του αφού τα.

Τροχαίο Mad Clip. Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον γνωστό trapper Mad Clip ο οποίος έχασε τη. Βέβαια ο οδηγος του Audi το αρνείται λέγοντας ότι το δικό του αυτοκινητο.

Τα συγκινητικά μηνύματα φίλων και συνεργατών για τον άδικο χαμό του. O ράπερ Mad Clip έχασε τη μάχη για τη ζωή έπειτα από πολύ σφοδρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου με νέες πληροφορίες να έρχονται στο φως για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Αυτό ήταν το αυτοκίνητο του Μαντ Κλιπ με πάνω από 500 άλογα.

Φως στα αίτια του δυστυχήματος του τράπερ Mad Clip επιχειρούν να δώσουν οι αρχές.


Time For Throwbackthursday With A 2003 Hyundai Accent Tbt Hyundai Accent Repair Manuals Hyundai


Mama A Song By Sin Boy Madclip Ypo Illeoo On Spotify Sins Rappers Boys


Rap Tragoydia Ellhnika 2021 Rap Kai Xip Xop Ellhniko Youtube In 2021 Youtube Videos Music Music Videos Morocco


Ena Agaphmeno Paradosiako Tragoydi Poy Me Thn Magikh Syntagh Toy Marioy Xaperh Kai Toy Kwnstantinoy Pantzh Kanei Pragmatiko Xamo Kai Akoyg In 2020 Folk Music Male Folk


Billy Sio Ft Mad Clip Smg Official Music Video Music Videos Broadway Shows Music


Despina Vandi To Nisi To Asteri Mou Girismata Greek Music Singer Girl Names


Pin By Srggg On Snik Fashion Style Hipster


Xeiropoihth Piniata Aytokinhto Mcqueen Piniata Gr Toy Car Toys


Sakis Rouvas 1000 Milia Pop Singers Music Songs Greek Music


Pin On E3wfylla Kykloforiwn Minos Emi


Melisses To Kyma Cayo Remix Youtube Mix Video Music Mix Music Channel


Mad Clip Hustla Official Music Video Youtube Youtube Videos Music Music Videos Love Rap


Mad Clip Hustla Official Music Video Music Videos Youtube Videos Music Love Rap


San Anemos Antwnhs Remos Ten Music Bic


Kids Human Body By Bomboncito On Deviantart Human Body Printables Human Body Systems Human Body Diagram


Tus Messi Prod Dennis Cage Official Video Clip Video Clip Messi Video


Ypo X Bossikan Sorry Official Music Video In 2021 Music Videos Music Music Streaming


Pin On Interviews


Pin By Padelis Padelidis On Diafora Natural Landmarks Landmarks Northern Lights

Subscribe to receive free email updates: